
“ვაინერის” ღვინო დაწურულია უმაღლესი ხარისხის ყურძნისგან.
ამ ბრენდის ქვეშ გაერთიანებულია როგორც ადგილწარმოშობისა და კასრში დაძველებული, ასევე სუფრის ღვინოები.


“ქვევრის” ღვინოები მზადდება მრავალსაუკუნოვანი ქართული ტრადიციული მეთოდოლოგიით, რომელიც აღწერილი აქვს ბარონ დე ბაის, 1887 წელს კახეთში მოგზაურობის დროს. ბრენდი მოიცავს შემდეგ სახეობებს - საფერავი, რქაწითელი, ციცქა, ცოლიკოური, წარაფი, თავკვერი, კრახუნა, ქისი, ჩინური, კახურის მწვანე.


“მარანი” “ალაზანის” პრემიუმ ბრენდია. “მარნის” ღვინო განსაკუთრებულად მზადდება დაწურვამდეც - ყურძენი სახელდახელოდ იკრიფება, ფრთხილად ლაგდება სპეციალურ ხის ყუთებში, მისთვის განკუთვნილ მაგიდაზე იშლება და ხელით ირჩევა საუკეთესო ყურძნის მარცვლები.


“კახურის” ბრენდის ქვეშ გაერთიანებულია სუფრის ღვინოები კახეთის რეგიონიდან.
თითოეული მათგანი დამზადებულია კახეთის სხვადასხვა რეგიონში მოყვანილი ყურძნისგან და წარმოდგენილია ყველა ცნობილი სახეობა.
